Szép kerti tó

Tófóliázás

Az árakra kíváncsi? Kattintson ide: Árak

Szakemberrel szeretné lefóliáztatni kerti tavát, halastavát gyűrődések nélkül? Segítünk!

Hosszú évek óta folyamatosan járjuk az országot és a helyszínen fóliázunk. Mit csináltunk eddig? Kerti tó, halastó, fürdőtó fóliázást, nagy méretű víztározók teljes körű vízszigetelését.

Bonyolult formájú, hirtelen változó mélységű vagy nagy alapterületű kerti tavak, halastavak fóliázását érdemes tapasztalt szakemberekre bízni. Így a legkevesebb kerti tó fólia felhasználása mellett a legjobb illeszkedést tudjuk elérni.

Tófóliázás

A Tófólia Guru-nál az ország szinte minden pontján több mint 500 kerti tavat fóliáztunk le eddig.

Pvc tófóliát használunk a kerti tavak fóliázásához. Forrólevegős hegesztést alkalmazunk, ami tökéletes vízzárást biztosít, így nem kell félnie, hogy szivárogni fog a víz. A pvc fólia kiválóan alakítható a tó formájához és minimális hulladék keletkezik.

Bármilyen nagy, bármilyen különleges formájú tavat lefóliázunk kedvező áron: Tófóliázás árak

Most jönnek a meglepetések. Olvasson tovább!

0% kockázat, 100% elégedettség

Garantáljuk az örömét és mosolyát amikor meglátja a végeredményt!

Tófóliázás Széles Mosoly garancia

Honnan tudhatom, hogy a Guru jól végzi a dolgát? Mi van akkor ha szivárogni fog a víz a tavamból miután elmentek? Ugye milyen jó lenne ha olyan cég csinálná a helyszíni fóliázást, akiben meg lehet bízni?

Eddig csak pozitív visszajelzést kaptunk minden megrendelőnktől. Biztosak vagyunk a dolgunkban ezért Széles Mosoly Garanciát kap tőlünk a fóliázáshoz.

Garantáljuk, hogy mosolyogni fog és elégedett lesz mikor elkészül a kerti tó fóliázás. Azonnal nekiállhat a tavat berendezni elképzelése szerint.

Nincs veszítenivalója: Széles Mosoly Garancia

Tófóliázás 10 év garanciával

Stabil tófólia, garantált élettartam.

Tófóliázás 10 év garanciával

Amikor tőlünk rendel nem csak tófóliát és hegesztést kap. Ennél sokkal többet.

Megkapja a Tófólia Guru szakértelmét. Ajándékkal köszönjük meg, hogy jól döntött. A tartós tófólián kívül a kockázat nélküli vásárlás nyugalma is az Öné.

A tófóliára 10 év garanciát nyújtunk. A helyszíni fóliázást mi végezzük ezért biztos lehet benne, hogy az élettartam sokkal több lesz mint 10 év.

Rendelje meg a helyszíni tófóliázást és hamarosan találkozunk!

 

Rendeljen itt:
Tel: +36 30 831-4742
Email: tofoliaguru@gmail.com

 

Tófóliázás nagy tóban